Codex_Atlanticus,_folio_30v_-_Toothed_Gears_and_Hygrometer,_studyBabs Rosenmuller, eigenaar communicatie – en organisatiebureau (www.rosenmullers.nl): “Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en creativiteit van Niek. Niek is inspirerend, zit boordevol creatieve ideeën en is enthousiasmerend. De ervaring die Niek heeft, is tijdens zijn werk bijna tastbaar.”

Tilman Andris, goochelaar en filosoof (tilmanandris.com): “De afgelopen jaren heb ik een groot aantal maatwerk presentaties uitgewerkt voor uiteenlopende evenementen. Door de samenwerking met Niek Vink, die o.a. het ontstaan van een podiumact voor het Circus der Gedachten in Theater Carré begeleidde (hem mede liet ontstaan!), ben ik me in dit creatieve proces voor het eerst vrij gaan voelen. Ik kan iedereen de samenwerking met hem van harte aanbevelen.”

Geert Horstmann(www.horstmann.nl), Hoofdcommissaris van politie/korpschef van de regiopolitie Flevoland van 1991 tot 2002, tevens portefeuillehouder mensenrechten, minderheden, racisme- en discriminatiebestrijding voor de Nederlandse politie namens de Raad van Hoofdcommissarissen: ‘Nog steeds moet ik aan je denken als ik weer eens geconfronteerd word met vastgelopen en vastgeroeste bedrijven binnen de overheid. Reflecteren op waar je mee bezig bent, hoe je vast zit in (denk )beelden die je eerder belemmeren dan vrij maken in het zoeken naar een nieuwe aanpak danwel een nieuwe kijk op de werkelijkheid is niet veel mensen gegeven. Jij hebt die gave en jij kan, net als destijds bij de politie Flevoland, mensen nieuwe perspectieven laten ontdekken. Die onorthodoxe aanpak – samen al experimenterend bezig gaan – is behoefte aan. En dat zal uiteindelijk ook de toekomst zijn. Hoe moeilijk en bedreigend dat soms kan zijn’.